De Locatie

Amsterdam Noord kenmerkt zich als een bruisende wijk, waar oude panden worden gesloopt en nieuwe woningen, creatieve hotspots, restaurants en hippe shops verrijzen of oud met nieuw wordt gecombineerd. Noord inspireert en ademt een jonge en vernieuwende sfeer. The place to be!

Elzenstaete, gelegen op de grens van stad en land, biedt het voordeel van 2 werelden. Enerzijds op steenworp afstand van de binnenstad van Amsterdam, anderzijds de directe nabijheid van de weidse vergezichten van de polder en zijn pittoreske dorpen met het IJsselmeer op de achtergrond.
Op de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer, alle voorzieningen binnen handbereik. De pond over het IJ brengt u zelfs 24 uur per dag in 3 minuten naar het centrum van Amsterdam.
Met de nieuwe ultramoderne metrohalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij, bent u straks binnen no-time in het centrum van Amsterdam.

Image Map
De E van

ELZENHAGEN EN ELZENSTAETE

Elzenstaete bevindt zich aan de rand van de nieuwe groene woonwijk Elzenhagen in Amsterdam-Noord, het groenste stadsdeel van Amsterdam. Met de vele wandel- en fietsroutes en meerdere natuurgebieden om de hoek waant u zich eerder in een
klein dorpje dan in een grootstedelijk gebied. Toch bent u straks met de Noord-Zuidlijn zó in de binnenstad. Een ideale plek als u van de stad houdt, maar niet middenin de drukte wilt wonen. Buiten leven binnen de stadsgrenzen.
De S van

STIJLVOL WONEN AAN DE SINGEL

Start de dag met prachtige vergezichten en een mooie zonsopkomst door een van de mooie raampartijen van de woning. Ieder appartement
beschikt over een royale buitenruimte of zelfs een riant dakterraswaar u kunt genieten van het fraaie uitzicht op de singel en de groene omgeving.
locatie

De Omgeving

vind je plek

Kies je appartement

elzenstaete

Contact

Interesse?


Wilt u meer informatie over dit unieke project ontvangen?
Schrijft u zich dan hier in.

Contact